Jasmiini, Assam, and Rooibos - Miten ne eroavat toisistaan?Saatat ihmetellä, mitä jasmiinitee on, mistä assamtee tulee tai miltä rooboistee maistuu? Tämän blogin kautta voisit löytää vastaukset näihin kysymyksiin!


Eli mitä on jasmiinitee?


Jasmiinitee koostuu jasmiinilehdistä ja -kukista. Nämä sekoitetaan vihreän teen kanssa, jotta saadaan aikaan raikas ja kukkainen aromi sekä uniikkeja makeita vivahduksia jokaiseen siemaukseen.


Kiinan Fujianissa valmistettu jasmiinitee on kaikista tunnetuin. Japani on kuitenkin kuuluisin paikka, jossa valmistetaan laadukasta jasmiiniteetä.


Prosenttien mukaan moni valitsee jasmiiniteen suosikikseen. Jasmiinitee myös auttaa laihduttamisessa, kontrolloi verensokeria ja pitää sydämen terveenä.Mitä on assamtee ja mitä vaikutuksia sillä on?


Assam on alue Intiassa, mistä tunnetuin assam eli musta assamtee tulee. Monen muun mustanteen lailla assamteen makumaailmaa kuvaa täyteläiset ja vahvat maut.

Assamtee on täydellinen yhdistlmä teejuomien kutenn klassisen maitoteen ja chailaten maidon ja sokerin kanssa.

Jasmiiniteen lailla assamtee auttaa myös laihduttamisessa ja pitää verensokerit kurissa. Tämän lisäksi assatee sisältää runsaasti kalsiumia, rautaa ja magnesiumia, joita kehosi tarvitsee.Kolmas suosittu tee on roobistee


Roobois tee on ainutlaatuinen etelä-Afrikkalainen tee, joka koostuu Aspalathus linearis nimisestä lajista.


Rooboisteen suosio on kasvanut, kun useampi ihminen on kiinnostunut terveytensä ylläpitämisestä. Roobois on mainio valinta, kun haluat hennon makuisen ja kofeiinittoman vaihtoehdon. Rooboistee tarjoaa monia etuja juojilleen. Esimerkiksi se vähentää stressiä, auttaa iho-ongelmien kanssa ja ruoansulatuksessa. Samoin sillä on positiivisia vaikutuksia kakkostyypin diabeteksen kanssa.Yleisesti kupillisessa jasmiiniteetä on vähemmän kofeiinia kuin kupillisessa assamteetä. Roooistee sen sijaan ei sisällä yhtään kofeiinia. Teenjuomisella on paljon etuja kunhan sitä juo kohtuudella.

Tea n Rollissa meille on tärkeää, että voimme tarjota laadukasta ja tuoretta vastahudutettua teetä joka päivä. Jos mietityttää, mikä teelajike voisi olla itsellesi sopiva, kassatyöntekijämme auttavat mielellään valinnan kanssa.Sources:

Jasmine Tea. Available on Wikipedia

9 Reasons Why Jasmine Tea Is Good for you. Available on https://www.healthline.com/nutrition/jasmine-tea-benefits

What is Assam Black Tea?. Available on https://simplelooseleaf.com/blog/black-tea/assam-black-tea/

What does Rooibos Tea Taste like?. Available on https://simplelooseleaf.com/blog/rooibos/rooibos-tea-taste/


12 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Moi!