Mitä boba maitotee on?

Tässä blogissa esittelemme boba maitoteen ja samalla löydät erilaisia juomia, joita voit tilata Tea 'n' Rollista - Lappeenrannan ensimmäisestä boba kahvilasta.Boba maitotee koostuu pääosin kolmesta ainesosasta: teestä, maidosta ja bobasta. Juuri uutettu tee, täyteläinen maito ja sitkeä boba luovat yhdessä unohtumattoman ja uniikin makuelämyksen. Tämä makoisa juoma on alunperin keksitty Taiwanissa. Nykyään se on erittäin suosittu juoma melkein kaikissa Aasian maissa ja on ollut trendijuoma jo jonkin aikaa ympäri maailmaa mukaan luettuna Suomessa. Erityisesti nuoriso juo usein boba maitoteetä koulun jälkeen tai muuten ystävien kanssa vapaa-ajalla kokoontuessa. Boba maitotee toimii hyvin suolaisten ruokien kuten korealaisen friteeratun kanan tai kinkku-juustovoileivän kanssa. Molempia herkkuja saa Tea 'n' Rollista.


Ethän unohda tilata extra bobaa maitoteehesi. Boba tai toisella nimellä tapioka on tehty tapiokatärkkelyksestä. Boban valmistamiseen menee noin tunti, sillä valmistusprosessi koostuu monista vaiheista, kuten keittämisesta ja liottamisesta. Lopuksi keitetty boba säilytetään vegaanisessa fariinisokeri-hunajaliuoksessa, jotta taataan boban herkullinen maku- ei mauton, mutta ei liian makea, joka saa sinut haluamaan lisää."Fariinisokerin lisäksi me Tea 'n' Rollissa käytämme vegaanista hunajaa tapiokahelmien makeuttamiseen."

Maitoteen lisäksi boba sopii erinomaisesti jääteihin ja moniin erikoiskahveihin. Tea ' n' Rollissa boba sisältyy kaikkiin maitoteihin, kuten klassiseen, taro ja thaimaalaiseen maitoteehen, mitkä ovat meidän suosituimpia juomia. Kahvilassamme voit tehdä juomastasi omanlaisen säätämällä esimerkiksi sokeritasoa tai valitsemalla mieleisen teelajin tai maidon.


Kuten edellisessä meidän kolmea teelajia käsittelevässä blogissa mainitsimmekin voit valita joko assam, jasmiini tai kofeiinittoman roobois teen maitoteehesi. Suosittelemme vahvasti maitoteehen assam teetä sen voimakkaan maun vuoksi, jos sinulla ei ole ongelmaa sen kofeiinipitoisuuden kanssa. Tämän lisäksi meillä on maidolle kaksi vaihtoehtoa: laktoositon maito ja kauramaito, joista voit valita mieleisesi vaihtoehdon maitoteehesi. Viimeiseksi voit vielä säätää makeutta valitsemalla makeutustason 25%-100%. Normaali makeutustaso on 100%. Näin ollen voit säädellä juomaasi oman mielen mukaan, jotta saat itsellesi täydellisen juoman.


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä ei ole väliä, oletko kasvissyöjä, vegaani tai kaikkiruokainen, voit silti nauttia boba maitoteetä Tea 'n' Rollissa. Me tarjoamme paljon erilaisia vaihtoehtoja, jotta voit tehdä mieleisesi juoman ja nauttia sitä samalla rentoutuen meidän kahvilassamme tai ihaillen Tea 'n' Rollin maisemia.


Jos on kysyttävää esimerkiksi tilaukseen liittyen, kysy rohkeasti henkilökunnaltamme lisätietoja. Nyt on sinun aika kokeilla maitoteejuomia ja jakaa suosikkijuomasi kommenteissa! ^^


Lähteet:

What is Bubble Tea?. Available on https://twinings.co.uk/blogs/news/what-is-bubble-tea45 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Moi!