What do we have at Tea ’n’ Roll? – The first bubble tea store in Lappeenranta

Jos sinulla on mahdollisuus vierailla Lappeenrannassa, voisi olla hyvä idea tutustua tähän esteettiseen vehreäään kaupunkiin kuplatee mukillisen ja snacksien kera.


Tea ‘n’ Roll on uniikki ja upouusi kuplatee-puoti Lappeenrannassa, Etelä-Karjalassa. Osoitteemme on Urheilukatu 6, 53100 Lappeenranta. Kun tulet meillle ensimmäistä kertaa, tulet huomaamaan ystävällisen vastaanottavan ja lämpimän ilmapiirimme. Logostamme tunnistat helposti brändimme tunnusvärit, mustan ja pinkin. Kesäaikana tarjoamme mahdollisuuden ulkona istumiseen niille, jotka haluavat nauttia maisemista.

Tea ‘n’ Roll ulkoapäin

Kun tulet liikkeeseemme, voit tilata juomia kahdella tapaa. Ensinnäkin, meillä on itsepalvelu-kioski; tuotekuvat ja kuvaukset sekä yksityiskohtaiset ohjeet opastavat sinut tilauksen jokaisen vaiheen läpi.


Toinen vaihtoehto on tilata tiskiltä suoraan työntekijältä. Kun otamme tilaustasi, olemme innokkaita esittelemään ja antamaan suosituksia jos tarvitset meiltä apua. Älä pelkää esittää kysymyksiä, henkilökuntamme on täällä sinua varten. Molemmissa tilaustavoissa juomien kustomointi on helppoa - saat juomasta omanlaisesi helposti: voit valita enemmän tai vähemmän jäätä, sokeritason, laktoosittoman maidon tai kauramaidon, sekä extra - lisukkeita.


Juomien lisäksi Tea ‘n’ Roll tarjoaa aasialaisia snackseja kuten esimerkiksi Taiyakia - kuuluisia japanilaisia kalanmuotoisia pannukakkuja joissa on täytteenä makeaa punapaputahnaa sekä kieltävievän hyviä kuumia ruokia - joista parhaiten myyvä annoksemme on Korealainen friteerattu kana.


Me Tea ‘n’ Rollissa tarjoamme sinulle ja seurueellesi muutakin kuin vain kotoisan ilmapiirin, meiltä löytyy myös muuta viihdykettä niille jotka ovat innokkaita esittelemään taitojaan. Meillä on useita eri lautapelejä joita voitte pelata, tai voit soittaa kitaraa ja paljastaa piilevät taitosi. Kaikki on täällä sinua varten!Olette kaikki tervetulleita Tea’n’Rolliin!

Tavataan pian, rakkaat asiakkaamme 🥰

51 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Moi!